Jeg hedder Louise og jeg startede Sifepe - Responsivt webdesign op i marts 2015.

Jeg har en Datamatiker uddannelse fra 2003, og i 2015 tog jeg en diplom i Design & Interaction på ITU i København. Jeg har lavet hjemmesider siden 2015.

Det er en tillidssag at få lov til at lave en hjemmeside. En rigtig god hjemmeside skal udstråle troværdighed og give den besøgende lyst til at tilbringe tid der. En god hjemmeside, leder hurtigt den besøgende derhen hvor den ønskede information findes. Den er nem at navigere rundt i og overskuelig i forhold til hvor meget information den skal give til den besøgende. Dette gælder både for salgs sider, blogs og informations sider.

Det er vigtigt for mig, at mine kunder får det, de ønsker, og at de er tilfredse med resultatet. Derfor betaler du ikke for hjemmesiden, før siden er godkendt og klar til installation.

Jeg sørger for at lede kunden igennem fra start til slut, lytter til deres ønsker og fremsætter forslag til designet.

Vil du vide mere om hvad jeg kan tilbyde er du velkommen til at skrive til mig på info@sifepe.dk eller læse mere her. Har du allerede en hjemmeside som du er helt tilfreds med kan jeg også hjælpe dig med at få den redesignet og opdateret. Det kan du læse mere om her.